Ett nytt liv.

När jag blev gravid så började jag direkt läsa om vad man inte ska äta och vad man ska äta. Jag har inte druckit en droppe alkohol, ätit rött kött, parma, brie eller mögelost sen i februari. Jag har dragit ner på kaffe och ätit mer blodpudding. Allt för att jag har en liten människa som växer i mig. Det är en självklarhet att man ska leva på ett speciellt sett och tänka på den lilla. Men sen då? Varför fungerar jag inte lika med att sluta med godis, fet mat och snabb mat? Tänker på tiden efter när jag ska ner alla mina kilon och kommer ha svårt att sluta med godis osv. För det är ju inte alls bra för min hälsa att äta så mycket strunt. Men då är det ju bara mig själv jag har att tänka på så då struntar man i allt. Då tar man en bit och tänker, en gång går bra slutar i morgon i stället. Men det skulle jag ju aldrig göra nu! "Jag tar bara ett glas vin ikväll och så inget mer. " Aldrig! Så jag hoppas jag är motiverad till att äta mycket nyttigare sen och att jag kan sluta lika lätt som med allt annat. För tydligen går det att bara strunta i det fast man är sugen. Det har jag ju märkt nu. 

Min kusin och bästa vän.


Idag åkte Tove tillbaka till Holland. Vi har fått umgåtts under några dagar och det känns otroligt bra. Vi behöver aldrig hitta på något och göra för vi bara pratar ju hela tiden. Nästa gång vi ses så kommer jag ha en liten bebis, en liten minicousin som Tove säger. 

Vad behöver jag ha med mig till BB?

Till mini har jag ju redan packa men vad ska jag packa till mig själv?
Toalettprylar är viktigt och inte heller så svårt. Men kläder? Det kommer väl mest bli mjukiskläder kan jag tro. Ett par tofflor som tål vatten är superviktigt för mig. Eftersom jag inte vill duscha barfota. Min ipad kommer nog att få följa med och lösgodis. Det är ju svårt att veta vad man behöver och hur länge man blir kvar.