Vecka 38

Det känns så nära men ändå så långt bort. Idag träffade jag ju barnmorskan och alla värden såg bra ut. Blodvärdet har mest ökat varje gång så det känns ju bra. Sf-måttet ligger nu på 34 cm. Växt 0,5 cm sen sist, men det känns som jag har växt till det dubbla. Ingen fixerad bebis var det ju heller utan mini ligger så högt upp som det bara går. Vill inte komma ut! :) Jag hade ju hoppats på att barnmorskan sa: Nu kommer vi nog inte ses något mer utan snart blir det bebis. Men vi kommer att ses om två veckor för hon trodde det var ett tag kvar. Lite deppigt! 


Kommentarer
Postat av: Malin

Det är inte roligt att gå över tiden.. Jag vet! Men tänk att då är bebis ordentligt färdig och välgräddad :) Det kan gå fort att den fixerar sig.. Så behöver inte betyda att den inte kommer i tid.

Svar: Ja, välgräddad kommer den vara. Lite överjäst också ;)
Josefine

2014-10-16 @ 09:34:58
URL: http://mallanaloppan.blogg.se
Postat av: Anna P

Men åå det ÄR ju nära!!

Men jag vet verkligen hur mycket man längtar sista tiden. Man känner såg SÅÅ färdig med att vara gravid och ibland vlir det näran jobbigt nät "alla" säger, "njut sista tiden med magen". Det är svårt att njuta, fast man efteråt ändå kan reletera till att joo men jag borde ha njutit liiiiite mer. Hehe

Tips,

Jag och sebbe gjorde mycket tillsammans sista veckorna/dagarna. Sånt som vi inte kan göra så fort vi blir föräldrar. Kan kan man ju, men inte utan att ha barnvakt. Vi gick massvis på bio tex. Käkade ute, fikade.

Hitta något som du och johan gillar att göra som ni kanske inte kommer kunna göra så mycket sen. För nu är sista gången som du är BARA du och NI är själva.

Kram

Svar: Ja, man får passa på nu att göra allt möjligt. För det är ju som sagt nära nu. Så idag blir det storstädning här hemma så jag får tiden att gå :)

Kram
Josefine

2014-10-16 @ 10:01:37
URL: http://du-jag-han.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: