Sista oktober.

Idag har Julia gissat på att det kommer en bebis. Men jag tror tyvärr inte det kommer någon idag heller. Men det känns skönt att vi går in i november i morgon. Det är iaf rätt födelsemånad. 


Fem dagar kvar.

Såhär nära har vi aldrig varit. Det är fem dagar kvar till beräknad födsel MEN jag tror att det minst är tio iaf. Det känns som vi ska åka på en jorden runt resa och bara väntar på att någon ska komma och hämta upp oss. Vi vet inte när, hur eller vart resan kommer börja. Det enda vi vet är att vi kommer göra det tillsammans. Väskorna är packade, det är bara ett litet tecken vi väntar på. Blir det i natt eller blir det om två veckor? 

Onsdagsmiddag.

Igår kväll var jag hos Hannah och fick middagen serverad. Det blev en supergod broccolisoppa. Jättegott! Sen kikade vi på bebiskläder, eftersom hon också ska få en liten knodd. Men hennes tur är det i början av februari. Så då kan vi hänga ihop och vara mammalediga tillsammans. :)

 Idag är det den 30 oktober och dagens datum har moster Kicki och Anna P gissat på. Det blir nog ingen bebis idag heller. Men det känns bra att månaden närmar sitt slut så vi är inne i barnfödandemånaden iaf. Idag är jag sugen på att baka. Men vi får se vad jag hittar på :)