Ett skämt eller?

En gammal klasskompis fick en dotter i helgen, ganska punkligt också. En annan vän fick också en tjej, idag. Hon var beräknad igår! En tjej som jag följer på instagram fick en tjej igår kväll ( men det var på tiden för hon var beräknad innan mig) och ännu en till som jag följt ett tag på instagram fick en dotter idag. Hon var också beräknad igår! Vad händer?! Vart är min bebis?! Varför får jag sist som skulle ha först? Som syrran sa: "du brukar ju alltid vara lite tvärtemot, så därför får du sent och så kommer det bli en pojke. :) 


Kommentarer
Postat av: Anna P

Åh övertid ÄR inte kul:( i know...

Jag hade gått över 4 dagar med C när jag får ett telefonsamtal från min moster som hade fött 2 v för tidigt. Då vill man bara skita i allt! Men trot eller ej, eran bebis kommer, också förr eller senare. Det är bara så;)

2014-11-09 @ 18:19:27
Postat av: Marika

Förstår att gå över tiden är inte alls kul.. :/ Men bebis kommer förr eller senare, man får ha lite skinn på näsan och försöka vara glad och positiv endå :) Så passa på att ta de lugnt, unna dig något för sen finns det inte tid! Önskar ja hade kommit på den tanken innan :)

2014-11-14 @ 15:39:00
URL: http://katrimarikas.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: