Första julbordet

Idag har vi vart hos Johans farmor och farfar. Där bjöds det på julbord. Så gott! Jag som sa till Johan imorse att jag ville ha skinkmacka. Så fick jag det :) svea skötte sig bra. Bara man är uppe och går så är hon nöjd. Nu hoppas jag på att hon somnar så jag får mig en liten powernap. Man vet aldrig hur natten slutar. 


Fullt ös.

Svea och Johan tog en lång sovmorgon idag och då passade jag på att plocka lite här hemma. När hon hade vaknat drog vi på promenad. På eftermiddagen kom familjen Klåvus på besök. Dom hade med sig 12 paket blöjor. Roger hade vart i Norge och jobbat, han visste innan att böjorna där var billiga. Så han handlade med sig ett lass till mig. Jättesnällt! När dom åkte hann jag bara plocka fram någon adventsstjärna och adventsljusstake innan Malin och Hannah kom. Vi hade bestämt oss för att pyssla. Våran tradition att ses första adventshelgen för pyssel och mys. Förra adventspysslet satt Malin höggravid, Hannah nykär och jag som vanligt. I år har Malin två barn, jag ett barn och Hannah är höggravid. Tänk vad som kan hända på bara ett år. Lång dag.

Hela dagen har gått bra. Hon har mest sovit och det känns sådär. För då kommer hon vara vaken hela natten antagligen. Hon väger nu 3935 och är 52 cm lång. Så hon följer sin kurva perfekt.

Mamma fick vara barnvakt en timme medans jag sprang på stan. Skulle hitta en jacka men det gick inte så bra. Fick sen ta en tupplur på soffan och det var så skönt. Det behövde jag. Jag är fortfarande kvar hos mamma och ska ge Svea mat en gång till innan hemgång.