Sista juni.

Ja, nu har även hela juni gått och termometern visar 12 grader. Det bara regnar och regnar. Ser inte fram emot att ha semester och behöva vara inne och glo. Men den börjar vecka 29 så det kan ju ändra sig. Jag håller tummarna. Regnar det under vecka 31 kommer vi att börja fixa med barnrummet. Allt där inne ska ju flyttas upp och Johan vill ju flytta på soffa och allting där uppe. Så det finns ju och göra om det är så. 


Gröna lund.

Idag har det varit en heldag på grönan med Johans familj. Jag fick ju hoppa karusellerna för den här gången men det bara pirrade i magen av att titta :) Jag fick åka en iaf, blå tåget. Spöktåget för barn. Men det var kul ändå. Vi spelade på chokladhjul. Jag spelade väl bort 300 kr men jag vann inget! Fick en liten nalle som tröstpris. Tur så vann dom andra så jag fick smaka iaf. Precis innan vi gick till bilen så fick jag äta en langos. Det var några år sen sist och det  är ju så gott! Jag ligger i soffan nu och är fortfarande mätt. Superbra dag. Jag jäser som en bulldeg.

Veckorna rullar på och magen växer hela tiden. Det är väl ungefär 130 dagar kvar tills sparven ska titta ut. Plus 14 dagar också, jag tror ju nämligen att jag kommer gå över. Det verkar ju alla göra nu för tiden. I fredags skickade jag in papprena till försäkringskassan så nu är det bara att vänta. Får jag igenom det så har jag bara två månader till att jobba. Känns ju jättekonstigt!