Liggläge.

Jag har varit borta hela dagen och våldgästat folk. Efter lunchen med mamma åkte jag på shoppingtur med syster och Jay. Sen avslutade vi det hela med kaffe och kokosglass hemma hos dom. När jag legat lite i soffan och samlat ny energi mötte jag upp Malin. Vi tog en promenad ner till vita elefanten och fyllde sen våra magar hemma hos dom. Efter en massa snack startade vi en dålig film, vi fick skratta lite iaf men mest för att skämten var så knäppa. Nu ligger jag hemma i min egen säng nyduschad och sval. God natt!

Torsdag

Imorse tog jag och min kusin Tove en kaffe tillsammans över facetime. Det är så härligt med dagens teknik. Vi pratade i en timme gratis och fick till och med se varandra hela tiden. Vi har alltid så mycket att säga till varandra och jag saknar henne mer varje gång vi pratar också. 
Efter det drog jag in till stan och mötte upp mamma. Vi tog ett varv och avslutade med en lunch. 


Till barnvagnen.

Nu när vi ligger på hotellet och slappar har jag börjat fundera över vad jag ska bädda med i vagnen i vinter. Ska man köpa en åkpåse och vad ska bebisen då ha på sig? Eller ska man ha fårskinnsfäll i botten och sen då? Eller en tjockare overall och filt? Sen lock på hela alltihopa? Jag har ingen aning så skriv gärna tips!