Juldagen

Igår var det full rulle hela dagen. Vi började hos Sveas farmor med jullunch och paketöppning. I år har jag det lite lyxigt när jag får öppna Sveas alla paket. Hon fick ju så mycket fint så jag behöver ju aldrig handla till henne. :) 
Sen blev det vidare till moster Karoline för ännu mer paketöppning och jag hann trycka i mig ännu mera mat. Vi missade ju dock Kalle, men det var skönt att åka den tiden. Vi var ju helt ensamma på vägen. 
När vi var klara hos Karoline och Jay åkte vi till Skultuna för lite julfika. Där är det alltid så mysigt och lugnt. Ångrade att jag inte hade mjukiskläderna med mig och burrade upp mig i deras soffa riktigt. Den trivs man riktigt bra i. :) 
Svea sov får det mesta, hon var helt slut och vi var hemma ganska sent. Uppesittarkvällen.

Den blev bra ändå trots sjukdomar lite överallt. Vi började dagen med ett besök på bvc. Hon väger nu 4555 gram och är 56 cm lång. 

Efter det svängde vi förbi farmor och gav henne lite klappar. Stannade en snabbis bara. Båda var trötta så vi ville vila innan vi skulle över till grannen. 

I flera år nu har vi varit hos Thessan och Micke på uppesittarkväll. Äter skinkmacka, spelar bingolotto och byter klappar. I år var det ju premiär för Svea och det gick så bra. Hon hade många famnar att vara i :) Bella hade klätt ut sig till tomte också så nu har Svea träffat sin första tomte.