Utcheckad!

Nu är jag utcheckad från jobbet en tid framöver och det känns sorgligt just nu. Kommer sakna alla kollegorna så mycket. Dom har verkligen fått mig på gott humör när det varit som jobbigast. På medicinavdelning 1 får man alltid sig ett gott skratt! :) 
Men nu är det dags att boa, frosta frys, rensa skåp, kasta grejer, baka, frysa in och baka lite till. Sen så ska jag väl vara redo för en bebis. :) 


64 dagar kvar.

Nu är snart augusti slut och det känns underbart. Det är ju trist att sommaren tar slut men jag har iallafall inte kunnat njuta av den så mycket. Har nog varit den tråkigaste sommaren hittills. Den har ju varit bra på sitt sett men att vara gravid är ju inte så mysigt som många säger. 

Nu tjatar jag men i kväll har jag mitt sista arbetspass och i morgon är jag mammaledig. Det är en som ska komma och hämta min bil idag så är utan bil min första lediga dag. Vad ska jag hitta på då? Perfekt!

Jag tog ju med fika till jobbet igår och det blev succé. Alla älskade kladdkakan och jag kan ju säga att den var supergod. Kommer göra den igen och igen. Jag hittade receptet på Jennys matblogg. Hon bloggar på damernas värld och gör så himla mycket gott. Det är enkla recept också. 

http://jennysmatblogg.damernasvarld.se/2014/04/02/den-godaste-kladdkakan-ever/