Torsdag

Idag är jag ledig och det är städbesiktning på min lägenhet. Hoppas den går igenom annars vet jag vad jag ska göra i kväll. Ska bli så skönt att slippa tänka på den sen. Jag trivs så bra här ute med Johan men det har varit nyttigt att få bo själv en stund också.

Igår så lagade jag mat, kött och kantarellsås. Efter det bestämde jag mig för att plocka ner dom äpplen som kommit i år. Endast tre stycken, så en paj fick det bli.

Jobb

Idag ringde stället som jag var på intervju hos för 2 veckor sen. Jag fick ett längre vikariat där på 80% med startfrån nästa vecka. Jag vill inte ha det. Jag vill inte tappa jobbet på sjukhuset eftersom det är det jag vill göra. Två timmar senare ringde även sjukan och jag ska få börja gå natt också. Så jobb kommer det att finns. Känna skönt.

Sista dagen.

En helg går fort när det händer något hela tiden. Igår var vi på middag hos Jesses föräldrar. Där bjöds det på musslor och vin. Tove och jag bakade en kaka och tog med oss. Vi gjorde väl alla fel man kan göra med en kaka men dom tyckte den var så god och fräsch. Vilken tur!

Idag ska vi åka och shoppa lite iaf titta. Jag hoppas jag hittar något fint till hemmet. Älskar allas inredning här, stora maffiga träbord, stora ljuslyktor och golven är superfina. Det är ganska mycket industristil här och det är så fint.