Just nu:

När jag kom hem från jobbet höll mina sambosar att grädda våfflor. MUMS! Efter det skulle tydligen syster ha en paus på 1,5 timme innan det är dags för film. Så nu sitter jag och väntar på att hon ska sätta sig här bredvid mig.

Jag visste det!


Gick till coop igår för jag tänkte skaffa mig en väckarklocka som jag kan använda när det är dags att ställa fram eller tillbaka klockan. Men dom hade inga. Så jag kollade igenom min telefon och där stod det: automatisk tidsändring, NEJ! Så jag ställde om min mobil innan jag lade mig. Kl 4.25 (enligt min klocka) får jag ett sms av mamsen, är du vaken klockan är halv 6. Så det vara bara att hoppa i kläderna och gå till bussen. Jag hade försovit mig! Men det gick ju bra ändå.Filmlördag

Jag köpte chips, dip och chokladbollar medans syrran fixade film. Hon hyrde a nightmare on elmstreet, har aldrig sett den förut så det var ju spännande. Jag är ju så lättskrämd så några gånger skrek jag till. Sen kikade vi på The kid. Helt okej film, handlade om en pojke som hade lite problem hemma.