Min kamera


Nu är det dags att köpa nytt. 2,5 år har den hållt. Det är väl inte den bästa kameran men den har dugit på fest och resor till marmaris. Så vad ska jag köpa nu då ?

Min helg

Lördag: Först blev det jobb till klockan fyra, efter det var det bara hem och svira om. Stoppa vinboxen i en plastpåse och så gick jag till Emma. Där blev det inte lugnt för min del men ut på joar gick jag inte. Det var ju första natten i ryssbo igår. Det var riktigt mysigt men KALLT! Tur att jag hade packat med min pyjamas :)

Söndag: Första frukosten i Ryssbo och lite mys framför brasan. En sväng till Hälla och Erikslund. Sen blev det direkt till jobbet. En feting godispåse skulle sitta fint just nu, men nej.

 

28 januari

Positivt: Det har både kommit arbetskläder och en MASSAGEFÅTÖLJ till jobbet. Härligt säger jag bara. Ett stort plus till kryddan. Mamma och Ayman åker till Tyskland på lördag så då blir jag själv en vecka. Betalade en del av resan igår så nu känns det som man har kommit ett steg närmare. ( 197 dagar kvar )

Negativt: Det är hur mkt snö som helst ute så man kan ju inte gå någonstans. Visst mamma och Ayman åker iväg men hunden blir ju kvar hemma. Så då ska man ta hand om henne. Är sugen på något gott.