Pussel


Mamma och jag höll på ett tag med detta tusen bitars pussel. Helt plötsligt var klockan halv fyra och vi förflyttade oss till köket. Hon började med potatisen och jag satte igång med sütlac. (rispudding/vaniljpudding) Jag brände genast två kastruller och våran efterrätt smakar bränt. GOTT NYTT ÅR PÅ DEN! :]

2009

Det här har hänt:

Januari:
Då hände det väl ingenting speciellt, resan till Istanbul bokades.Istanbul, februari

Mars: Flyttade jag hem till lilla mamma igen.

April: Kämpade med pluggandet och jobbet samtidigt.


Bellas 21-års kalas i vappa, en riktig höjdare. ( april )

Maj: Slutade jag min ekonomiassistent utbildning och åkte på en kryssning med klassen.

Juni: Dags att åka till marmaris, när vi kom hem firade jag midsommar ute hos Bella i vappa. Riktigt mysigt.


Marmaris, Juni

Juli: Jobbade mest men hann med kolmården och en tre-dagars till Trosa.


Trosa med tjejerna, Juli

Augusti: Fyllde 21 år, blev bortförd med bindel runt ögonen. Hatar att fylla år men det där var den bästa födelsedagen med alla mina vänner. Syster och jag bokade en resa till marmaris igen, men den här gången i fyra veckor. Malin och Emma kom ner och hälsade på, det var en riktigt härlig partyvecka det.


Marmaris, Augusti

September: Då kom jag hem,var fattig och hade ingen aning om vad ja skulle göra. Fortsatte jobba på det gamla vanliga stället.

Oktober och November: Jobbade lite, festade, surade över att det bara blev kallare och kallare. Åkte till stockholm, bodde på hotell och kollade på Brolle jr.
 
December: Åkte till marmaris i 12 dagar, mitt första besök där vintertid. En riktigtbra resa. Köpte julklappar, åt mat, öppnade julklappar, jobbade.


Marmaris, December